2013. június 17., hétfő

ÍRÓTANFOLYAM BUDAPESTEN

Magyar Íróképző

Nyári ÍRÓTANFOLYAM kezdők részére
Budapest, július 18-20. (3 nap)
támogatott képzés


Három izgalmas napra invitáljuk Önt. Ha az írói pályával kacérkodik, csatlakozzon hozzánk! Segítünk a legnehezebb, a kezdő lépések megtételében. Tanfolyamunkon elsajátíthatja, miképp lehet gyorsan és sikeresen bekapcsolódni az irodalom vérkeringésébe. Megmutatjuk, miképp kerülhetők el a kezdő írók által elkövetett rendszeres hibák.

Első napon hallgatóink megismerik a könyvkiadás hátterét. Milyen könyvek és miért kerülhetnek boltokba? Mi a visszautasítás oka? Hogyan működik a könyvpiac? Kik a szereplői, és mik az érdekeik? Mennyi kereshet egy író? Mi az az e-könyv?

Második napon magát az írást vesszük górcső alá. Hogyan lehet jó könyvet írni? Hogyan lehet rosszat? Meghívott íróink műhelytitkaikról, fortélyaikról, tapasztalataikról és tévedéseikről mesélnek. És beszélgetünk stílusokról, szavakról, bekezdésekről. Jó szinopszisról.

A harmadik nap a formáé. Végigvesszük a könyvek formai követelményeit, megszólaltatunk tördelőt és grafikust, betűtípusokat dicsérünk és állítunk pellengérre.

A kurzus végén Ön derűsen, magabiztosan, tettre készen hagyhatja el a termet - új impulzusokat nyer, másképp látja majd a könyves polcok mögötti zsongó világot. Képessé tesszük Önt arra, hogy elkerülje a szerzői és kiadói csapdákat, és rendelkezzen a jó könyv írásához szükséges alapismeretekkel. Óráink interaktívak, lendületesek, szórakoztatóak. Elméleti oktatással nem bíbelődünk, helyette gyakorlati tudást adunk, fortélyokat, lehetőségeket, módszereket mutatunk be. Minden esetben példák tucatjaival szemléltetünk.

Tanfolyamunkat ajánljuk: kezdő íróknak, fiataloknak és időseknek, tétovázóknak, az első sikereken, netán kudarcokon átesetteknek, gyerekkönyvben vagy regényben gondolkodóknak. Alkotni vágyóknak.

Mindössze annyit kérünk Öntől: mint bestseller író, emlékezzen majd ránk!

ÁR: 27.500 Ft + ÁFA.

RÉSZLETEK, TEMATIKA, ÉRDEKLŐDÉS, JELENTKEZÉS:
www.irokepzo.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Twitter Facebook Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons