2012. január 8., vasárnap

Csoki-Fazék amatőr lány kosárlabdameccs

Az idény első amatőr meccsét a csokonais lányok ellen kedden (október 25-én) 14:30-tól idegenben játszottuk.

Már alig vártuk, hogy elkezdődjön a bajnokság. Az első mérkőzés mindig nagyon sokat jelent a lányoknak fizikailag és lelkileg is. Újra átjárt minket a boldogság és izgatottság már jól ismert érzése. Végre élesben játszhatunk, ténylegesen küzdhetünk a csapatért, de ugyanakkor meg kell felelnünk az elvárásoknak is!

Már jól ismertük a Csokonai csapatát. Tudtuk, hogy erejük irányítójukban van. Ha őt megfogjuk, és nem vesszük át az ellenfél játékstílusát, hanem a számunkra olyan fontos gyors játékot tudjuk produkálni, akkor a meccs elejétől fogva a kezünkben lesz. Ezt a lányok ügyesen megoldották. Erősen kezdtünk, nem hagytuk felállni az ellenfelet, hirtelen indításokkal, pontos dobásokkal és passzokkal már az első negyedben óriási előnyre tettünk szert. Egy-két perc kivételével az egész mérkőzés alatt egyértelműen látszott, hogy a csapat küzdeni tudása, találékonysága, összetartása a régi.

Talán ennek a meccsnek a lényege nem is az óriási 18-79-es győzelem volt, hanem az, hogy újra éreztük a kosárlabdát. Le sem lehet írni, milyen érzés volt a kispadon szurkolni vagy a pályán futni. A játék után biztos, hogy mindenki hullafáradtan és kisebb sérülésekkel tért haza. De annál boldogabbak voltunk, hogy újra elkezdődött valami, valami nagyon fontos dolog: kitartást és lelkesedést igénylő, de oly sok mindent adó.

18-79 (6-20; 8-36; 10-59)

Lizi 20, Edi 18, Juci 10, Dóri 6, Zsuzsi 6, Orsi 6, Blanka 5, Dorottya 4, Petra 2, Emese 2, Bogi, Kinga


Gyuris Adél Kinga 11/e

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Twitter Facebook Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons