2012. január 7., szombat

Fazék-Tág profi lány kosárlabdameccs


Az idény első profi meccsére a favoritnak számító TÁG ellen idegenben, szerdán (11.09-én) 14:45-től került sor.

Ezen a mérkőzésen számunkra nem a győzelem, hanem a tisztességes helytállás, a játékritmus tartása volt a fontos. Kecsu bá’ a játszma elején mindegyikőnktől azt kérte, a nálunk jóval erősebb csapat ellen próbáljuk meg – magunkhoz mérten – a legtöbbet nyújtani. Ugyanis ezen lányok ellen, akik között több korosztályos válogatott is van, csak így lehet életben maradni.

Ennek ellenére kissé erőtlenül, összezavarodottan kezdtünk, így az első 4 perc után 17-3-ra állt az „eredményjelző”. De az időkérés után magunkra találtunk, ezt a negyedet 31-8-ra tudtuk hozni. A következő játékrészekben több szép támadást is sikerült kosárral befejeznünk, ám a védekezésünkbe csúszott hibák miatt az ellenfél sok könnyű pontot szerzett.

Így alakult ki a harmadik negyed felére a 40 pontos különbség, ami a diákolimpiai meccseknél a játék lefújását jelenti. Az eddigi TÁG profi csapata elleni meccsekhez hasonlóan ezt sem tudtuk végigjátszani, de most tudtunk harcolni és mertünk próbálkozni, talán ezért is lehet, hogy most szereztük a legtöbb pontot ellenük.

59-18 (31-8; 46-14)

Vivi 7, Dóri 4, Juci 4, Lizi 3

Gyuris Adél Kinga 11/e

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Twitter Facebook Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons