2010. április 20., kedd

Bánfi Csaba: Mindenáron


Április 24. Másoknak egy sima pihenős szombati nap, nekünk sokkal több. Eljött az idő, hogy pontot tegyünk egy sorozat végére. A bajnokság első helye forog kockán. Igen, a DVSE ifi korosztálya, az én csapatom, Sátoraljaújhelyre látogatunk, ahol két gyilkos meccset kell lejátszanunk az aranyért. Ha kikapunk, vége az erőfeszítéseknek. Reméljük mindkét meccs 3 pontja az ölünkbe fog hullani, ellenfelünket nem kíméljük. Ennyi eszméletlen edzésmennyiség és befektetett idő nem veszhet kárba.

Plusz jóval erősebbek vagyunk egyénileg, csapatszinten kevésbé. A csapat nem igazán szokott össze a hónapok során. (hozzáteszem egyenlő pontszámmal állunk első helyen, a Zempléni srácok csak jobb gólkülönbséggel állnak az első helyen...)

4 nap. Ennyi választ el minket. Hajrá DVSE!

2 megjegyzés:

  1. Csabi! A cím jó. Kevés azonban a konkrétum. Csak nyomozni tudok, miről van szó. Úgy tűnik, nem iskolai csapat. A te csapatod? Mióta jársz oda, ki az edző, stb, stb, stb.

    VálaszTörlés
  2. tudom, hogy nem vmi bőbeszédű. ezt a bejegyzést most nem is annak szántam. majd lehet felkerül egy nagyobb cikk a debrceni vizilabdázókról.

    (azért se gondoltam, hogy az egyesületről szóló cikket írjak, mert nem nagyon kapcsolódik az iskolához, de ha lesz igény rá, kreálok egyet :-))

    VálaszTörlés

Twitter Facebook Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons